Winovnik - ми робимо культуру споживання вина доступною та зрозумілою. У приготуванні страв використовуємо локальні інгредієнти, просуваємо український продукт та розповідаємо про нього нашим меню. У поєднання з ним алкоголь набуває нової, більш усвідомленої форми.
Ми відкриємось сьогодні о 11:00
Парма, в`ялені томати, в`ялена морква, гріссіні,салямі, оливи
Лавандовий, Раклет, Дор Блю, Овечий резерва, Брі, Пармезан молодий, Чеддер витриманий, Гауда з пажитником
Малиною і зеленим соусом
Страчателла, огірок, хіяши, табаско, печені томати
Авокадо,огірок, кінза, печені томати
З хрусткими хлібцями
Корнішони, оливи, жовток, цибулеве масло
Паста з трюфелем, пармезан, грінки
Паштет з курячої печінки, тости, цибулевий джем
Журавлиновий соус, абрикос
З сиром Тофу і соусом із черемші
Картопляні деруни з насінням соняшника та гарбуза
Печені черрі, теріякі соус, сальса з манго і огірка, базилікова заправка
Броколі, стручкова квасоля, черрі, мʼяке яйце, заправка з ворчестеру і пармезану
Водорості, кунжут, огірок, черрі
Броколі, шпинат, черрі, насіння гарбуза
Томати, гриби, маринована цибуля, картопляний пай
В`ялена морква, крутони, пармезан, черрі
Огірок, помідор, перець солодкий, заправка Вінегрет
З кеш`ю йогуртом і ікрою з тапіоки
На соєвому молоці з горіховим йогуртом
Мідії, кальмари, креветки, восьминіжки і пармезанові грінки
Яйце, шпинат, тальятеле
З соусом Фумет і червоною ікрою
Стручковий горох, броколі, бер блан на сироватці з білого шоколаду
Креветки, мідіі, кальмари, восьминіжки
Картопляне пюре, соус із зелені і вершків
З трюфельною пастою, смаженими овочами і соусом із черемші
З чилі конфітюром і пармезаном
Соковитий жирний стейк (без кістки) українського походження, подається зі смаженими овочами, картопляним паєм і соусом Демігляс
Соковитий жирний стейк українського походження, подається на довгій зачищеній реберній кістці зі смаженими овочами, картопляним паєм і соусом Демігляс
Гриби, печена картопля, соус із лохини
Пюре з хріном, мариновані кабачки, цибуля, картопляні чипси
Запікаємо у абрикосовому глейзі, підкопчуємо димом, подаємо з соусом із журавлини
Печені овочі, спеції Тандурі-масала, кокосовий соус
Томати, лисички, білий гриб, пармезан, песто
Зі смаженою брокколі і редькою
Помідор, солоний огірок, зелень, соус BBQ, цибулевий конфітюр
Помідор, солоний огірок, зелень, соус BBQ, цибулевий конфітюр, печена картопля з пармезаном На вибір: сирний соус, барбекю, трюфельний айолі
Біфштекс з яловичини, сир Чеддер, сирний соус, копчений сулугуні, маринований огірок
Біфштекс з яловичини, сир Чеддер, сирний соус, копчений сулугуні, маринований огірок, печена картопля з пармезаном На вибір: сирний соус, барбекю, трюфельний айолі
Бургер з рослинним «м’ясом», томатами, сиром Чеддер, цибулевим конфітюром, авокадо-айолі, листям салату
Бургер з рослинним «м’ясом», томатами, сиром Чеддер, цибулевим конфітюром, авокадо, листям салату, соусом манго-цитрус, печеною картоплею з пармезаном
Медова лохина, хрумкий бісквіт, апельсиновий соус
З печеним кремом Франжипан і ванільним морозивом
Ягодами і крем-сиром
З шафраном і Зубровкою
З ягідним конфітюром і кремом із топінамбура, без глютену, цукру, лактози
Winovnik - ми робимо культуру споживання вина доступною та зрозумілою. У приготуванні страв використовуємо локальні інгредієнти, просуваємо український продукт та розповідаємо про нього нашим меню. У поєднання з ним алкоголь набуває нової, більш усвідомленої форми.
Контактні дані
Робочий час
11:00 - 23:00