Наповнення святкового боксу з куркою: 1. Пате з курячої печінки з желе із айви 300 г 2. Олів’є з яловичим язиком 500 г 3. Оселедець під шубою 500 г 4. Холодець з куркою і яловичиною з хроном і гірчицею 700 г 5. Сирна тарілка 200 г 6. Запечена курка з травами 1500 г (інструкція щодо приготування) 7. Хліб зерновий власної випічки 700 г 8. Cava La Rosca Brut 0,75 сухе рожеве
Наповнення святкового боксу з дорадо: 1. Пате з курячої печінки з желе із айви 300 г 2. Олів’є з яловичим язиком 500 г 3. Оселедець під шубою 500 г 4. Холодець з куркою і яловичиною з хроном і гірчицею 700 г 5. Сирна тарілка 200 г 6. Дорадо ціла для запікання 400 г (інструкція щодо приготування) 7. Хліб зерновий власної випічки 700 г 8. Cava La Rosca Brut 0,75 сухе рожеве
Наповнення святкового боксу з качиними ніжками: 1. Пате з курячої печінки з желе із айви 300 г 2. Олів’є з яловичим язиком 500 г 3. Оселедець під шубою 500 г 4. Холодець з куркою і яловичиною з хроном і гірчицею 700 г 5. Сирна тарілка 200 г 6. Качині ніжки запечені з пряним абрикосовим глейзом 4 шт (інструкція щодо приготування) 7. Хліб зерновий власної випічки 700 г 8. Cava La Rosca Brut 0,75 сухе рожеве
4 шт *інструкція щодо приготування
1 шт
*інструкція щодо приготування
*інструкція щодо приготування